joi, 18 februarie 2010

Campania "Hungry for Change"









10 lucruri simple care le puteţi face pentru o schimbare pozitivă.
1. Alatura-te la The Joil Association
Alăturaţi-vă şi veţi fi sprijinit unul dintre cele mai importante mişcări ale timpului nostru, ajutând la obtinerea unor produse alimentare sănătoase şi in sustinerea viitorul agriculturii.
2. Alegeţi un climat - o dieta prietenoasa
Pentru o dieta sanatoasa pentru tine şi pentru mediu, asigură un preţ corect pentru fermier şi cele mai înalte standarde de bunăstare a animalelor, uita-te dupa produsele alimentare sezoniere, locale şi organice, şi mănâncă mai puţin, dar de calitate mai bună, “grass-fed meat.”
.
3. Cumpăra ecologic
Nu există nici o reteta magica pentru a face faţă provocărilor cu care ne confruntăm, dar decizia de a cumpăra biologoc în fiecare zi, este o forma simpla, dar puternica de acţiune directă.
4. Cultivati-va propriile alimente
Cultiva şi consuma alimente proprii, de sezon, ele pot fi mai sănătoase pentru tine si familia ta, “cuts out food miles”. Construind gradina ta, folosind principii ecologice, puteţi încuraja bio-diversitate, ceea ce înseamnă ca ve-ti contribui la îmbunătăţirea mediului local.
5. Ajutati şcoala dvs locala sa transforme ideile despre cultura alimentara
Partenieratul Food for Life” inspira tinerilor şi a familiilor lor de a face o prioritate in obtinerea produselor alimentare proprii şi de a fi încântati de a cultiva şi de a găti produsele alimentare locale, de sezon si organice, şi depre viaţa la fermă.
6. Spuneti guvernul sentimentele dvs fata de Modificarea Genetica.
Cumparatorii care doresc să evite produsele modificate genetic vor fi surprinsi, ştiind că peste un milion de tone de culturi modificate genetic sunt importate în fiecare an pentru a hrani non-ecologic animale, care, mai apoi le vom gasi in supermarket-uri pline cu carne de pui, vita si porc, slănină, lapte, brânză şi alte produse lactate.
7. Sustine biodiversitate - alăturaţi-vă campaniei"salvati albinele”
Pesticidele au un efect devastator asupra mediului şi există incertitudini cu privire la eficacitatea reglementărilor oficiale de siguranţă, precum şi a impactului necunoscut asupra sănătăţii umane.
Se estimează că o treime din aprovizionarea cu produse alimentare umane depinde de polenizare, “by our threatened bee population”.
8. Sprijiniti agricultorilor noştri – de a ramane pe pamantul lor
Vizitaţi o fermă ecologică şi descoperiti un sistem de agricultura de prima mana, care funcţionează în armonie cu natura.
9. Implicaţi-vă la nivel local
La magazine, la piaţă, la agricultori, formati grupuri de solidaritate cu o comunitate locala, sprijiniti agricultura si produsele alimentare locale
10. Invata tehnici noi de auto-suficienţa .
http://www.foodincmovie.co.uk/index.php

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket