duminică, 28 februarie 2010

Earth Market Bucuresti se`ntoarce pe 6 Martie 2010


Grupul de Initiativa Radu Anton Roman si Slow Food Bucuresti Convivium, va invita la inaugurarea The Earth Market Bucuresti, la palatul ARK-Bursa Marfurilor (Calea Rahovei 196 colt cu str.Uranus, Sector 5 ), pe 6 martie 2010, la ora 12:oo am.

Cu acest prilej, de asemenea, va fi inaugurat Centrul de Informare al Slow Food Bucuresti si al Test of Wallachia, un centru local care va oferi informatii cu privire la miscarea Slow Food , la actiunile derulate in Romania si a produselor alimentare traditionale prezentate la aceasta manifestare.

Intre anii 2007-2009, “Farmer`s Market” sa exprimat, dezvoltat si a evoluat foarte mult, fiind certificate, in 2009, ca “Bucharest Earth Market”. Parte din reteaua internationala Earth Market, Earth Market Bucuresti este certificate de Slow Food International si de Organizatia Slow Food Bucuresti – Taste of Wallachia. Acesta Convivium sustine valorile miscarii Slow Food: produsele alimentare traditionale, de buna calitate si cu un pret correct.

La Earth Market Bucuresti, consumatorii se intalnesc cu producatorii locali, oameni care impartasesc filozofia Slow Food. Aici sunt consultati cu privire la administrarea pietei. contribuind astfel la consolidarea retelelor de distributie de produse alimentare traditionale. Aici se pot gasi produse de calitate, furnizate direct de catre producatori si pretul pietei, reflectat de munca fermierilor si adevarata valoare a produselor traditionale.Acest tip de “Market”, reduce timpul nesesar de ajungere a produselor traditionale locale pe masa consumatorilor. In acest mod ei devin deasemenea co-producatori, invatand retetele locale direct de la sursa, fara a mai fi implicate intrun eveniment educational de invatamant.


http://www.earthmarkets.net/ita/network/bucarest/calendar

http://www.earthmarkets.net/ita/network/bucarest

- O parte dintre producatorii prezenti la aceasta manifestare

http://www.earthmarkets.net/ita/network/bucarest/producer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket