Comunitatile de producatori autohtoni inscrisi in reteaua Slow Food sunt:
- Comunitatea gemurilor si dulceturilor din Bucovina -
http://www.terramadre.org/pagine/rete/leggi2.lasso?id=1754&ln=&tp=3
-
Prezidiul branzei de Burduf,zona de producţie din Bran, Moeciu, Fondul, jud. Brasov - http://www.terramadre.org/pagine/rete/leggi2.lasso?id=1762&ln=&tp=3
- Prezidiul Dulceturilor din satele nemtesti din Transilvania - http://www.terramadre.org/pagine/rete/leggi2.lasso?id=1734&ln=&tp=3
- Producatorii din Brusturoasa, Bacau - http://www.terramadre.org/pagine/rete/leggi2.lasso?id=1764&ln=&tp=3
- Producatorii baranzei de origine saseasca, din Tarnava - Mare -
http://www.terramadre.org/pagine/rete/leggi2.lasso?id=1750&ln=&tp=3
- Producatorii din Valcea -
http://www.terramadre.org/pagine/rete/leggi2.lasso?id=1768&ln=&tp=3
- Culegatorii de ierburi salbatice si plante medicinale din jud.Brasov - http://www.terramadre.org/pagine/rete/leggi2.lasso?id=1991&ln=&tp=3
- Targul de fermieri din Turda -
http://www.terramadre.org/pagine/rete/leggi2.lasso?id=1765&ln=&tp=3
http://www.slowfood.com/slowe/eng/dettaglio.lasso?cod=3E6E345B18b591DDEERrS38337C5