vineri, 7 mai 2010

Drumul Vinului pe meleagurile Iasului

IASI-RUGINOASA-COTNARI-CARJOAIA-PRIGORENII MICI-IASI
ZIUA I Plecare din Iasi spre Cotnari, prin Ruginoasa (unde se viziteaza Palatul Al. I. Cuza si Biserica din parcul casteluluiCel mai important obiectiv al zonei il constituie Podgoriile Cotnari, atestate documentar in anul 1448. Se viziteaza Combinatul modern si vechile crame unde se pot degusta urmatoarele soiuri de vinuri :Feteasca Alba, Tamaioasa Romaneasca, Francusa si in in mode special Grasa de Cotnari-care are cea mai nobila si mai dulce rezonanta in randul cunoscatorilor din tara si din strainatate. Seara cazare si cina cu specific moldovenesc in pensiuni agroturistice din zona.
Ziua II COTNARI. Mic dejun. Se viziteaza : Biserica Sf. Parasciva, Biserica Catolica, Cetatea traco-getica »Dealul Catalina », Podul de Piatra ( construit in sec. V) din satul Carjoaia. Seara degustari de vinuri si cina cu mancaruri traditionale, urmate de program folcloric.
Ziua III COTNARI. Mic dejun. Plecare spre Iasi cu scurt popas in satul Prigorenii Mici- locul unde a fost inmormantat marele cronicar moldovean Ion Neculce)
Tarif: 350 lei (Tarif pentru grup de 7 persoane)
Va asteptam cu drag!


filiala IASI
Ana Onica
0232.211.060; 0721.223.710 [tel]; 0232.211.060 [fax]
iasi@antrec.ro - sursa:  www.antrec.ro


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket